Om/kontakt

Fyn under besættelsen er sat i verden med det formål, at samle så mange historier, vidnesbyrd, dokumenter, billeder, baggrundsinfo m.m. som muligt om Fyn under besættelsen, herunder også Langeland og Ærø. Fokus ligger primært på modstandsbevægelsen, den tyske tilstedeværelse, det danske militær og flygtninge.

Hvis du ligger inde med billeder, idéer, historier, din morfars gamle dagbogsnoter eller andet, der kan være med til at fortælle historien om Fyn under besættelsen, så hører jeg meget gerne fra dig. 

Med venlig hilsen

Martin Petersen / Fyn under besættelsen

Kontakt: sandrepair (a) hotmail (dot) com  


Kilder og ophavsret

Kildeangivelserne var i starten af Fyn under Besættelsens levetid mangelfulde, men er på plads i de fleste nyere opslag. Jeg beklager fraværet i de tidlige opslag.

Jeg søger i det omfang, det er muligt, tilladelse før jeg gengiver tekststykker, der er dog undtagelser. Jeg har valgt at gengive enkelte artikler fra Gestapofangen-Pigtraad, Pigtraad m.m. i deres helhed, da disse blade i dag er nedlagte. Ligesom der også optræder tekster fra andre nedlagte medier og udgåede bøger hos Fyn under besættelsen.

Der optræder på Fyn under besættelsen billeder med angivelsen "Fotokilde: Ukendt" - disse er enten fundet og gemt inden projektet tog sin start, eller fundet eksempelvis delt af privatpersoner på Facebook, hvor det er tydeligt, at de har billedet andetsteds fra.

Skulle du/I føle, at jeg har overtrådt eller krænket ophavsret, så kontakt mig endelig, så det kan blive bragt i orden.